Persondata

For at du kan indgå aftale med Medusa-Copenhagen ApS, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger (for- og efternavn, adresse, postnr., by, e-mail og evt. telefon) til GLS for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Medusa-Copenhagen ApS og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet registrerer vi din e-mail og evt. navn. Informationer videregives ikke til andre. Nyhedsbrevet indeholder gode tilbud og inspiration til hjemmet. Nyhedsbrevet udsendes 2 - 4 gange om måneden og kan til enhver tid afmeldes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på medusa-copenhagen.dk er Medusa-Copenhagen ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan altid skrive til os på info@medusa-copenhagen.dk.